26 Kasım 2012 Pazartesi

YAĞLI BİR CİLT VE AKNELER!!!!

Selam Canlar,birazda cilt bakımından bahsetmek gerek. Aslında cilt bakımına dair bilgim biraz iyi olmasına rağmen bir senedir cildime çok yanlış şeyler uyguladım. Nedense hangi kafayla aldıysam yağlı olan cildime kuru ciltler için olan ürünleri kullandım. Ve pahalı ürünler.... Neyseki geç de olsa dank etti. Senin cildin kuru değil Yağlıııııııı!!! Eskiden kullandığım bir nemlendiricim vardı la roche un. Cildime acil bi çözüm bulmam gerekince hemen aklıma o geldi. Ve hemen eczaneye gidip La Roche un yağlı ciltler için olan ürünlerinden aldım. Yüz yıkama jeli ve nemlendiricisi. İlk kullanımımda  bile hemen cildim berraklaştı.Şimdilik düzenli bir şekilde sabah akşam kullanıyorum. Bunun yanında haftada bir kil maskemi yapıyorum. Ve cildim günden güne iyiye gidiyor. İşte aldığım ürünler. 

 La roche effaclar Temizleyici jel:LA ROCHE-POSAY EFFACLAR GEL


Açıklama :

Akne eğilimli yağlı ciltlerin günlük cilt temizliğinde kullanılan Effaclar Gel, aşırı sebum üretimini dengelemesinin yanı . sıra epidermanın saflığına kavuşturulmasında yardımcıdır. Sabun içermeyen, hassas temizleme yüzdesi sayesinde cildin yıpranmadan temizlenmesine yardımcıdır. Dermatolojik uygulamalarda kullanılabilir

Kullanım Alanları :
Yağlı ve akneli ciltlerin günlük cilt temizliğinde etkilidir. Dermatolojik uygulamalar nedeni İle irrite olmuş yağlı ciltler için agresif olmayan temizlik sunulmasında yardımcıdır.


İçeriği :

Zinc Ptdolate, GlycacylK (Idoprop/nyl Butyl Carbomate), Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Decy Glucolicaside, Propylene Glycol, PEG-İ50 Distearale. Sodium Chloride, Cocarntde MfPA, Dimethicone Copol/ol, Cicrıt Acid, Purifying VVater, Cl 42090, Chlorhexidine Digluconate, Perfume.



La Roche Posay Effaclar Duo Nemlendirici

PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ VE GÖZENEK AÇICI ANTİ AKNE BAKIMI

Ciddi cilt bozuklarına karşı Tek bir bakımla çift etki:

Sivilceler + Tıkanmış Gözenekler

AKTİF İÇERİKLERİN SİNERJİSİ
:

1 -
Niacinamide Sivilce iritasyonunu yatıştırır. Piroctone Olamine Bakteri üreyen bölgeyi arındırır.
2 - LHA + Salisilik Asit Keratolitik etki (ölü hücreleri arındırır.) Linoleik Asit Sebum düzenleyici ve keratolotik etki

Yüksek ETKİNLİK : *

Sivilcelerde düzelme       : %88
Gözeneklerde sıkılaşma : %89
Hızlı etkinlik                        : %88

Mükemmel Doku :

Yağsız, Matlaştırıcı, Uzun süreli nemlendirici doku; Alkol, Paraben, Renlendirici içermez.

*4 hafta boyunca Effaclar DUO kullanan 324 kişinin ürün değerlendirme yüzdeleri


Arıtılmış olan Gözeneklilik, kusurları azalır. Cilt daha net görünüyor ve yumuşak. Daha sağlıklı görünen cilt nitelikleri kurtarmak için uzun ömürlü bir denge kazanır.


Kullanım Şekli :

Sabah ve / veya akşam yüzlerinde uygulayın.

Hiç yorum yok: