31 Mart 2012 Cumartesi

1V1Y DE İPEKYOL

 WWW.1V1Y.COM UN İPEKYOL KAMPANYASINDAN BEĞENDİKLERİMİ SİZ OKURLARIMIN BEĞENİLERİNE SUNARIM.BENCE BUNLAR ÇOK HOŞ PARÇALAR,ÖZEL GÜNLERİNİZDE KIYAFETLERİNİZİ TAMAMLAYACAKTIR.HADİ BAKALIM:)
                                                         BİLEKLİK      39 TL
                                                             BİLEKLİK          59 TL
                                                              BİLEKLİK      59 TL
                                                             CÜZDAN        79 TL

                                                              ÇANTA          99 TL
                                                                 BİLEKLİK      39 TL





                           SİYAH CEKET 349 TL DEN 174,50 YE DÜŞMÜŞ
                                                              BİLEKLİK    59 TL
                                                            ÇANTA     99 TL
                                                          BİLEKLİK    29 TL







                                                                   BLUZ  169 TL




                                                              KOLYE       49 TL



                                                              KOLYE     49 TL




                                                               KOLYE      49 TL




                                                           KOLYE         49  TL
                                                           TOKA  19 TL
                                                              TOKA  19 TL
                                                           TOKA 19 TL

28 Mart 2012 Çarşamba

EL ÇIRPIN YANSIN MUMLAR:)

            Bir hayaldi çocukken el çırpınca yanan bir ışık ya da mum. Daha neler çıkacak bilemiyorum ama harika bir tasarım bence.www.hepsiburada.com da 5,90 tl.

İNDİRDİK.COM DA SAKLAMA SETİ

           İndirdik.com günlük kampanyalar yapan ve gerçekten ucuzcu bir site. Bu saklama seti bugüne özel 13,90 tl. İhtiyacınız varsa kaçırmayın derim.

27 Mart 2012 Salı

MOULİNEX RENDE KOLAYLIĞI



 Mutfaktaki en büyük yardımcım (tabi eşimden sonra) moulinex rende. Aldığım günden beri çok işime yaradı ki malum çoğu bayan gibi ben de rende yapmayı sevmeyenlerdendim. Rende artık hiiiiiç sorun değil benim için. Havuçları,patatesleri, kaşar peyniri ve daha bir çok şeyi anında rendeliyor. Hatta annemle beraber ceviz bile çektik. Hem kalın rendesi var hem ince rendesi. Toplam 5 ayrı rende-doğrama bıçağı var. Hiç yer kaplamadan kolay takılan haznesinde yer alıyor.Her mutfağa şiddetle tavsiye ediyorum.


26 Mart 2012 Pazartesi

MİLFÖY HAMURUNDAN BÖREK (ELDE AÇILMIŞ BÖREK TADINDA)

               Merhaba arkadaşlar, kendim uydurduğum ama daha sonra nette benzerlerini gördüğüm bir börek tarif etmek istiyorum.Ben normalde milföyden yapılan börekleri sevmem. Yerken kendimi boğuluyor gibi hissederim. Fakat bu börek bambaşka. Hele ki kendi hamurunu yoğurup böreğini yapamayanlar için. Yerken milföy olduğunu anlamıyorsunuz. Hatta sen mi açtın bu böreği sorularıyla karşılaşıyorsunuz. Şimdi gelelim tarifimize; marketten aldığımız ya da buzluktan çıkardığımız milföy hamurunu oda sıcaklığında yumuşayana kadar bekletin. Buzluktan çıkardıysanız  yaklaşık 1 saat bekletmeniz yumuşaması ve buzunun çözülmesi için yeterli olacaktır.İç malzemesi olarak ne isterseniz hazırlayabilirsiniz. ben kıymalı patatesli ve bazen de peynirli yaparım,ama haşlanmış patatesten de çok güzel. olur. İç malzememiz hazır bir şekilde beklerken milföy hamurumuzu yapışık iki parçayı ayırmadan üzerine biraz un serperek merdane yardımıyla açıyoruz.hamuru merdane ve un yardımıyla yaklaşık 4-5 kat büyütüyoruz. İç malzemesini kenarına yerleştirip gül böreği ya da kol böreği sarar gibi sarıp yağlanmış tepsiye yerleştiriyoruz. Üzerine 1 kaşık yoğurt 1 yumurta sarısı ve çörek otundan oluşan karışımımız sürüyoruz. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında pişmeye bırakıyoruz. Şimdiden afiyet olsun,deneyenler yorum yaparsa memnun olurum.

     

21 Mart 2012 Çarşamba

Bath&Body Works Ürünleri

Merhaba arkadaşlar,geçen hafta canım arkadaşım sayesinde keşfettiğim bir markadan bahsedeceğim. Bath & Body Works mağazasında japanese cherry miiiiisss kokulu duş jeli,vücut losyonu ve vücut spreyi. Muhteşem japon kirazı. O kadar yoğun ki kokusu siz duştayken tüm ev japon kirazı kokuyor. Hayatımda gördüğüm en güzel ürünler. Hem bu kadar güzel hem de bir o kadar uygun fiyatlı. Yukarıdaki sepet 45 tl. Yanında çerçeve ve banyo lifi ve sepeti de hediye.İstinye Park Bath&Body Works.

20 Mart 2012 Salı

ŞEKER HAMURLU KURABİYELER:)














Bu kurabiyeler sevgili Muhammed efe ye..
Hoşgeldin Muhammed efe.. Güzel bir ömür geçirmeni dilerim,tıpkı ismin gibi..

19 Mart 2012 Pazartesi

Bir Güzellik Yap EVİNE:)

Yeni Evlenecek Çiftlere Yatak Odası Modelleri;

 Doğtaş Angelo Yatak Odası Takımı, bu ay fırsat ürünü. Düşünüyorsanız kaçırmayın derim. www.dogtas.com.tr



Doğtaş Hera Bosfor Yatak Odası Takımı,bu takımda bu ayın fırsat ürünlerinden.
 Bu takımda yine Doğtaşın snow modeli. Bu üç takım mart ayı fırsat ürünüymüş. Harika bir haber buuuuu:)

12 Mart 2012 Pazartesi

BİR GÜZELLİK YAP KENDİNE-KİL MASKESİ

Bu başlığı görünce güzellleşiyoruz anlaştık mı? Hem lekeleri hafifleten zamanla silen,hem de yüzdeki tüm siyah noktaları yok eden yıllardır kullandığım maskemin tarifini ister misiniz? Aktardan aldığınız beyaz kil,içine biraz limon suyu,biraz da zeytinyağı (zeytinyağı yerine nemlendirici krem de katabilirsiniz) Bu malzemeleri krem kıvamına getiririp yüzümüze sürüyoruz. Yarım saat sonra ılık su ile yıkıyoruz. Cildinizin aydınlandığını ve siyah noktalardan kurtulduğunuzu göreceksiniz. Bu arada cildinde çok fazla sivilce lekesi olanlar bu maskeyi sabaha kadar bekletebilirler. Hadi bakalım kolay gelsin:)

11 Mart 2012 Pazar

Neler Diyorum Ben:)

Merhabalar, ben Burcu. İktisat bölümü mezunu ve yeni evli bir ev ekonomisttiyim, şimdi bu ev ekonomisti de neymiş demeyin zira ev hanımı sözcüğü bana şimdilik biraz uzak. Şu yaşıma kadar evde fazla vakit geçiren biri değildim.Okul, iş, söz,nişan,düğün maratonu derken 6 aydır dinlenmekteyim. Bu süre zarfında yıllardır evde ne yaptıklarını anlamadığım ev hanımlarını anlamaktayım.Bu blogta sizlerle canım ne istiyorsa paylaşacağım. Ev temizliği ve düzeni,moda,makyaj,mutfak denemeleri kısacası bir bayanı ilgilendiren her şey. Araştırmacı ruhum sizlerle:)