12 Ekim 2012 Cuma

Bir Kedim Olsun İstiyorum Olsun mu Kızlar?

Kızlar ne zamandır eşimle bir kedimiz olsun istiyoruz. Ama bakımı konusunda hiç bir fikrimiz yok. Aynı ev içinde zor olur mu, tüyü çok mu dökülür. Bakımı nasıl olur. Açıkçası ben bakabilir miyim?  Evde bakanlar yada bilgisi olanlar varsa yardımcı olsun lütfen. 

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Beni hayvan düşmanı ilan etmesinlerde,teyzemlerde var acayip tüy döküyor,oraya giderken siyah giydiğimizde midemiz bulanıyor ,üstümüz başımızdan,şkramları bile yemiyoruz.her ay veteriner yolu,seyahate çıkınca bırakacak yer işkence.pet oteller çok pahalı,ama ayrı yerin varsa yada tüy dökmeyenler var mı bilmiyorum ama zor canım siz bilirsiniz sevgi sonuçta bebek gibi:)

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Burcu hayatımda kedisiz olduğum o kadar az zaman var ki...

Tüyü dökülür mü diyorsun? TÜYÜ DÖKÜLMEYEN HAYVAN YOKTUR!
Lütfen alerjiniz varsa,yakın çevrenizde kedi sevmeyenler çoksa (anne,baba,kardeş gibi...) kedi almadan önce çok çok iyi düşünün.Mutlaka negatif enerji veriyor böyleleri ve yeni kedi alanlar da etkileniyor. 3 gün sonra sokağa atıyorlar yavruyu :(

Bir de yakın zamanda taşınacaksanız,çocuk yapmayı düşünüyorsanız yine oturun düşünün.

Kediler çok temiz hayvanlardır,evde tuvalet sorunu olmaz,internetten de kedi bakımı konusunda yararlanabilirsiniz.

Benim önerim şudur; "Bir hayvan almak sorumluluk ister, o evin hiç büyümeyecek çocuğudur. Mutlaka belli bir masrafı olacaktır,veteriner masrafı,mama ve kum masrafı gibi. Bunlar daha sonra sorun olacaksa vaz geçin lütfen!
Ben 2 tanesi evimde olmak üzere 7 kediye bakıyorum. Herşeyleriyle ilgileniyorum. Yeri geliyor kendi masraflarımdan kısıyorum ama onların hiç bir şeylerini eksik etmiyorum. Bu özveriyi yapabilecekseniz dünyanın en keyifli sevgilisine "KEDİNİZE" açın yüreğinizi.
Sevgiler!

BİR GÜZELLİK YAP-BURCU dedi ki...

Colattecim tavsiyelerini dinlicem. Yalnız 1 senelik evliyim. Çocuk illaki günün birinde istiyoruz. Zaten biraz da çocuğum olursa hayvan sevgisiyle büyüsü istiyorum. Yalnız bunu hamileliğe bir etkisi olur mu bilmem. Kedi tüyü falan ?

BİR GÜZELLİK YAP-BURCU dedi ki...

Gökkuşağı pembesi canım sen de haklısın,zaten bu nlar beni tereddüte düşürüyor. Hem istiyorum,yapabilirmiyim diye düşünüyorum.

Unknown dedi ki...

blog çalışmalarınızda başarılar dilerim

herşey tadında dedi ki...

valla bence al derim
onun sevgisi tüyünün önüne geçer gözün görmez tüy falan
çocuk demişsin dur daha 1 senelik evliymişsin tadını çıkar derim evliliğin;)
kedi candır can
bende 3 tane var anneannemde kalıyorlar evime alamadım
koltuklarım deri die..
ama varya insana canyoldaşı
sevgisi apayrı tavsiye ederim
ama çocuk yapçam kediyi veririz yada bir süre birine ırakırız die düşünüosan asla alma o da can..