16 Kasım 2012 Cuma

Bakın bi neler anlatıcam size:)

Canlarım neler yapıyorsunuz bakalım? Nezle oldum ama ayakta atlatmaya çalışyorum. Bir yandan süslenmeyi ve paketlenmeyi bekleyen kurabiyelerim var,komşu gezmeleri,eşimin doğum günüsü,ev işleri,araştırmalar öyle işte yatacak zamanım yok ne tuhaf ki !!  Apartmanda sık görüştüğümüz komşu grubumuz vardı, bu kez görüşmelerimize yeni komşular da katıldı,çalışan grup onlarla görüşmek için arada akşamlaırı da toplanıcaz artık. Neredeyse tüm apartman hep genç ve kafa dengi. Ha dışlananlar var,onlar da komşu hakkı gözetmeyenler. Apartmanda silkemeleme yasak,buna uymayanlar da hatta uymamak için diretenlerde doğal olarak antipatik oluyor. Ne hakkın var canım kılını tüyünü evinin tüm tozunu pisliğini milletin tepesine silkelemeye? 1. kata otursaydın da görseydin nasıl oluyormuş milletin tepesine silkelemek!! Sen vazgeçmem mi dersin silkemelemekten. Allahta senin tependen silkeler inşallah!!! En üst katta oturuyorum diye boş boş konuşma.. Mübarek cuma,mübarek muharrem ayı sinirlerimi tepeme toplama. Bu arada diğer komşularım,yeni tanıştıklarım hepsi güzel insanlar,zaten onlar için hala bu apartmanda oturuyoruz. Çok seviyorum sizleri:) Bugün üst komşum Gamzede toplandık,okumamızı yaptık çayımızı içtik,mamalar yedik,
Bu arada kocişime fabrikada sürpriz parti yapmış iş arkadaşları,teessüf ettim kambersiz düğün mü olur?  Neyse bakalım :)))
Gamzecim  bıcır kızı Ecrine yeni ciciler dikmiş,becerikli komşum çocuğu bu yaşta astsolist  yapacak:)))) Fotoğrafları yaynlıyorum hemmeen:)



Yarın kurabiye yapma devam,sonra kurabiyeler Muğla yolcusu.Eğer iyi olursam burnum artık ben akmıcam akıllı uslu durcam derse onu gezmeye götürcem:) Yapma Allah aşkına hasta olma lüksüm yok şu sıralar,yuffeeeennn iyileş! Daha yapman gereken projelerin var .Küçük Dünyamdan şimdilik aktaracaklarım bu kadar.Haa unutmadan 1 senedir evde bekleyen boş çerçevelere sonunda uygun fotolar bulup doldurduk çok şükür. Darısı diğer yeni evli boş çerçevelilere:)))

5 yorum:

FERİDECO dedi ki...

İstisnalar kaideyi bozmaz canım siz takılın keyfinize güzel komşular kıyafetler bir harika sana da geçmiş olsun canım

görkemli dedi ki...

Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda atlatip kosusturmana devam edebilirsin:)

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

merhaba blogumdaki çekilişe beklerim bol şans diliyorum


http://sonsuzdekorasyon.blogspot.com/2012/11/kahve-fincan-lokumluk-tepsi-cekilisi.html

Gülden Hekimoglu dedi ki...

çok çok geçmiş olsunnnnn...

BİR GÜZELLİK YAP-BURCU dedi ki...

Geç de olsa hepinize teşekkürler :)