9 Nisan 2012 Pazartesi

Berra Zeynep 1 Yaşında


         Sevgili çocukluk arkadaşım Zehra'nın güzel kızı 1 yaşında. Hamarat arkadaşım kızına çok güzel bir parti  yapmış. Bizi davet etmemiş ama neeeyse,Avustralya dediğin dünyanın öbür ucu değil ya:) Şeker pembe temalı her ayrıntının incelikle düşünüldüğü bir parti. Sanırım bir kaç aydır planlanan bir partiydi,çok düşünülmüş olduğunu siz de fotoğraflara bakınca anlayacaksınız. Cupcake ler, şeker hamurlu pastalar,renkli şeker kurabiyeler ve bonbon şekerlerin oluşturduğu,fondü ve daha bir sürü şekerleme çocukluk rüyalarımızdaki gibi yani.. Yapılması imkansız değil. Biraz kafa yorarak güzel bir doğum günü konsepti hazırlayabiliriz biz de. Ki inşallah bir gün bir kızım olursa buna hiç üşenmem,yaparım. Neyse çok çene çaldım. Şimdi çok etkileneceğiniz fotoğrafları yayınlıyorum. 
      Zehracıma, güzel kızlarına ve ailesine hep böyle renkli bir yaşam sürmesini diliyorum. Mutlu yıllar Berra bebek.







































Veeee Sevimli Berra ve Ablası Ecren Hanımlar...Off yerim sizi been:)Maşallah desin bakan lütfen.



9 yorum:

Ozge nin Renkleri (ozgedesign) dedi ki...

detayların hepsi çok güzel ilk resimdeki gülleri önce çözememiştim ama sonradan buz olduğunu anladım en farklı gelen detay diyebilirm Rabbim güzel ömür versin miniğede sevgiler.

BİR GÜZELLİK YAP-BURCU dedi ki...

Bende o detaya takılmıştım,kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Çok hoş bir fikir:)Amin inşallah.

SHiMaRiCk dedi ki...

canim benim, guzel sozcuklerin icin cok tesekkurler, keske yaninizda olsaydimda bu guzel gunu birlikte gecirseydik :) blog harika olmus :)

Unknown dedi ki...

hersey cok guzelll, duzgun
neden 2yorum az anliyamiyorum
ellerinize saglik
paylasimlariniz cok guzel
sevgiler

BİR GÜZELLİK YAP-BURCU dedi ki...

Zehracım hayat çok değişken,hayat belki bizleri bir gün başka bir yerde bir araya getirir umuyorum. Aramıza okyanuslar olsa da gönülden sevmek ve sevdiklerini unutmamak önemli olan. İnşallah bir gün yine hep beraber oluruz.. Bloğum daha yeni inşallah zamanla daha güzel olucak.

BİR GÜZELLİK YAP-BURCU dedi ki...

Cihan hanım benim aklımda blog açmak gibi bir fikir yoktu birkaç hafta önceye kadar. Ani bir kararla açtım bloğu açarken takipcim olacağını bile düşünmemiştim ama zamanla olduğunu gördüm. Umuyorum yorumlar da sizin gibi dostlar sayesinde zamanla artacaktır. Tavsiyeleriniz olursa paylaşmanıza sevinirim. Mutlu günler dilerim:)

Aynur dedi ki...

hepsini hepsini hepsini cok begendim.hele pastanın şeklı varyaaa :))saglık mutluluk icinde buyusun Berra hnmda.benm blogada beklerım.
http://nulkam.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

güzel paylaşımların olduğu keyifli bir blog.... bayıldım parti detaylarına ve gül sever biri olarak pastaya ...yeni izleyiciniz olarak takipteyim...sevgiler

http://partivakti.blogspot.com

BİR GÜZELLİK YAP-BURCU dedi ki...

Teşekkürler,son zamanlar raharsızlığımdan dolayı bloğuma fazla zaman ayıramıyorum. Beğenmenize sevindim. Her zaman beklerim:)