13 Nisan 2012 Cuma

Çaçaron Komşu

      Aman siz siz olun gürültü yapıyor diye kimseyi uyarmayın. İnsan gibi karşılayan çıkacağını sanmıyorum. Her sabah topuklu ayakkabılarla insanlıktan çıkmış bir halde pat pat apartmandan inen komşuya sakın biraz yavaş olur musunuz demeyin! Amaaan carcar bir mahalle kavgasının içinde buldum kendimi ki Allah biliyor hiç kötü bişi söylemedim. Sabah sabah sinirlerimi zıplattı kadın,%100 haksızken. Vay efendim acelesi olamazmıymış,ben de dedim her sabah aynı şeyı yapıyorsunuz. Bu seslerden bütün apartman rahatsız oluyor dedim. Vaay bütün apartman benim dedikodumu mu yapıyorsunuz? Ya ne münasebet ben seni tanımam,ne dedikodusu,seslerden rahatsızız. Terbiyesizlik bu yaptığınız benim dedikodumu yapamazsınız diyor,dedim ne münasabet,insan gibi güzelce bir uyarı yapıyorum ama...!!!   Artı çocuk gürültüsü sanmıştım,bir kadından o kadar ayak sesi beklemezdim.  Ayyy işte böyle daha konuşuyor bir de bana kızıyor geç kaldım diye,banane canım, kusura bakma komşu de yürü git işine. Laf yetiştirmenin ne alemi var? Çaçaronluk var tabi damarda işine geç kalsan da lafından geri kalmıcan. Keşke bunu okusaydın komşu, Neyse bir şey demiyorum Allah hidayet versin. Çünkü komşu komşunun külüne muhtaçtır.

7 yorum:

bahar006 dedi ki...

Ay yıllar önce apartmanda otururken üst kat komşumuz kocası işe gider gitmez mezdeke kasetiyle göbek atardı, tepinirdi resmen. Polis falan çağırmıştım en son, o günden sonra da bir daha apartmanda oturmadım. Hem suçlu hem güçlü oluyo bu tipler, geçmiş olsun.

Kübra'nın GÜNLÜĞÜ dedi ki...

geçmiş olsun canım,
bizimde sürekli rahatsız eden bir komsumuz vardı,
allah kötü komşudan sakındırsın,
hayırlı akşamlar,sevgiler :)

BİR GÜZELLİK YAP-BURCU dedi ki...

Baharcım en iyisi müstakil ev cidden. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Kübracım şimdi ne oldu o komşuya??:) Amin Amin Allah korusun kötülerden. İkinize de hayırlı akşamlar sevgiler:)

biraydamasalı dedi ki...

aaaa aynısı bizdede var ama bizdeki daha bi yüzsüz anacım:)saat sabahın 7:30 u cinlerim tepemde fırladım yataktan kapıya. dedim şu çıkarttığınız sesten hiçmi rahatsız olmuyorsunuz 5.kattan iniyor bide.döndü bana baktı ve aynı sesle devam etti yaaaa...
yalnız değilsiniz yanii etraf böyle görgüsüz apartman adabını bilmeyen seviyesizlerle dolu..
ayy amma hırslanmışım:)))))))
sevgiler

BİR GÜZELLİK YAP-BURCU dedi ki...

Sabah biraz kötüydüm ama yalnız olmadığımı gördükçe inanın rahatlıyorum. Ya istemiyorum da kimseyle kötü olmak ama yani deli ediyorlar insanı gerçekten. Bir de insan gibi karşılık verseler,kusura bakma komşu farketmedim diyebilseler sorun kalmaz da işte,insanoğlu ego yüklü arkadaşım... Bu arada tanıştığıma memnun oldum:)

mine dedi ki...

ya bi de bizim apartmana gelsen inadına yaparlar ÇAT ÇAT PAT PATuyarınca neyse artık hayırlısıyla gidiyoruz yani inşaAllah

BİR GÜZELLİK YAP-BURCU dedi ki...

Aman almayayım minecim,ben gelemiyorum bu tarz olaylara. Allah hidayet versin diyelim onlara. Sen de taşınıyorsun ,yeni evinde Hayırlı komşuların,güzel bir ömrün olsun inşallah:)